Odličan napitak za mršanje: Sve što vam treba je limun, peršun i voda

Piše: Redakcija

Voda s peršunom i limunom smatra se pravim magičnim sredstvom za mršanje.

Ova voda s peršunom i limunom će, ako ju pijete ujutro na prazan želudac, čak i prije čaše obične vode, rezultirati gubitkom skoro pola kile u jednom danu.

SASTOJCI:

  • 60 grama peršuna
  • 1 limun
  • 250 ml vode

PRIPREMA:

Narežite peršun na sitno ili ga u blenderu usitnite. Iscijedite sav sok od limuna na peršun, dodajte vodu i ponovno blendajte ili promiješajte.

Kako piti ovaj magični napitak?

Vodu s peršunom i limunom pijte pet jutra za redom odmah čim se probudite. Savjetuje se ne preskakati niti jedan dan, a nakon petog dana prestati piti minimalno 10 dana.

Zašto je ovaj napitak magičan?

Kao što je objašnjeno, voda je idealna za smanjivanje unosa kalorija, dok peršun poboljšava probavu i smanjuje nadutost, a limun izbacuje višak tekućine iz tijela, kao i toksične spojeve. Osim toga, kombinacija peršuna i limuna dat će tijelu potrebne vitamine i minerale.

Naravno, ovaj napitak neće djelovati ako se tokom ostatka dana nezdravo hranite i ako vam je još uvijek vježbanje nepoznanica. Uz kvalitetnu prehranu, ispunjenu voćem i povrćem, ovaj napitak može biti dodatni alat za skidanje suvišnih kilograma.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti