Saopćenje: Viša cijena „Azra“ magazina

Piše: Redakcija

Dragi naši čitatelji,

U protekloj godini, koja je bila bremenita problemima, krizom i daljim podjelama, po ko zna koji put pokazalo se da je ovdašnja privreda prepuštena sama sebi, pa smo i mi – koji još uspijevamo pronaći pokoju lijepu vijest – prinuđeni podići cijene.

Naša industrija već odavno je u recesiji, no pandemija nas je dovela u preozbiljne probleme s nabavkom roto papira, čije su cijene u enormnom porastu. Poskupljenje struje, rast cijena nafte, lančane reakcije na tržištu primorale su nas na najnepopularniju mjeru: naše izdavačke kuće koje su od Daytona istrajavale na dosadašnjoj cijeni novina sada su prinuđene cijenu „Azra“ magazina poskupjeti na 3 KM.

Nadamo se da razumijete s koliko smo se napora i do sada borili za opstanak, nastojeći da vas ne uskratimo za dobru priču, aktuelne vijesti, intervjue i reportaže, no, da bismo opstali i nastavili redovno vas i iscrpno izvještavati, moramo podići cijenu.

Zauzvrat, obećavamo da ćemo ostati dosljedni sebi i pisati nove lijepe priče.

 

Vaša „Azra“

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti