Megahan Markle i princ Harry objasnili zašto uživaju u Kaliforniji

Piše: Redakcija

AFP

Princ Harry i Meghan Markle početkom godine odselili su se u Kaliforniju gdje sada vode sasvim drugačiji život od onog kakav su imali kao članovi kraljevske porodice. Gledati sina kako odrasta, čini svoje prve korake, počinje puzati ili izgovara po prvi puta neku novu riječ, za svakog je roditelja poseban osjećaj, a to su za javnost potvrdili i princ Harry i Meghan Markle, koji su igrom slučaja bili te sreće da svog Archieja mogu gledati i paziti svakodnevno bez ikakvih obveza.

Prilikom preseljenja u Kaliforniju, svim kraljevskim obvezama rekli su zbogom te se posvetili drugim interesima koje imaju. U posljednjem virtualnom razgovoru, koji su sada postali sve učestaliji, princ i Meghan su naglasili sve dobre strane pandemije koja je započela prije nekoliko mjeseci i kojoj se još ne vidi kraj.

AFP

– Oboje smo stalno bili prisutni. Oboje smo ugledali prve korake našeg sina, njegovo prvo trčanje i sve što je po prvi puta pokušao u svom životu – rekla je Meghan pa ndodala:

– To je nevjerovatno, jako smo sretni. Sretni smo što smo imali tu priliku gledati ga kako odrasta od najmanje dobi. Da nema COVID-a mnogo bismo propustili. Putovali bismo i imali mnogo više angažmana pa bi često bili odsutni.

Njen suprug princ Harry objasnio je kako su uprkos svemu mnogo radili, ali iz udobnosti svog novog doma u Santa Barbari. Na kraju su zaključili kako je proteklih nekoliko mjeseci bilo divno porodično vrijeme kada su se potpuno mogli posvetiti jedno drugome kao i svom preslatkom jednogodišnjem Archieju.

Izvor: Tportal

Pročitajte još