Ne skida ruke sa stomaka: Kate Middleton i princ William očekuju četvrto dijete?

Piše: Redakcija

Samo nekoliko mjeseci nakon porođaja, vojvotkinja od Cambridgea postala je nova meta britanskih tabloida, koji su počeli šuškati kako nosi četvrto dijete. Takve vijesti gotovo svakodnevno možemo pročitati i danas i to u svim svjetskim medijima.

Iako Kate Middleton i princ William zaista uživaju u porodičnom životu sa svojim mališanima sedmogodišnjim princom Georgeom, petogodišnjom princezom Charlotte i trogodišnjim princom Louisom, re tabloidima ne daju povoda da pišu o njima, ipak su se ponovo našli u centru medijske pažnje. Ovoga puta magazin New Idea proširio je priču kako je vojvotkinja u drugom stanju, te da je upravo tu vijest razotkrila petogodišnja princeza Charlotte.

Prije nekoliko dana, William i Kate su u svom domu ugostili historičara Davida Attenborougha, a tim povodom, par je na svom službenom Instagram profilu objavio i nekoliko fotografija s druženja. Na jednoj od njih vojvotkinja je pozirala s rukom na stomaku što je ubrzo pokrenulo šuškanja kako je time ujedno nagovijestila da je u drugom stanju.

Kako bismo se u to uvjerili posjetili smo službeni Instagram profil Kate Middleton i princa Williama, a imali smo šta i pronaći. U posljednje vrijeme na gotovo svim događajima vojvotkinja pozira držeći ruku na stomaku, te tako daje naslutiti da bi uskoro u njihovu porodicu mogao doći još jedan član.

Ono što je posebno zanimljivo jeste i da je Meghan Markle prije nego što je objavila da je u drugom stanju za vrijeme turneje koju je obavljala sa suprugom princom Harryjem imala gotovo identičnu pozu na fotografijama.

AFP

Iako službene potvrde za ove navode nema, stručnjakinja za govor tijela, Judi James, dodatno je zaintrigirala obožavatelje objasnivši kako je Kateina poza otkrila puno više nego je vojvotkinja možda željela.

– Iako je ovo možda uobičajen položaj ruku za Kate, na ovoj fotografiji to radi puno nježnije i sama ruka joj stoji u zaštitničkom položaju koji nije uobičajen za nju – objasnila je Judi.

Priredila: A.Z.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još