Ljubavno pismo: Kate Middleton na tipično britanski način

Piše: Redakcija

Sva kraljevska garderoba posjeduje prepoznatljivu notu. Šareni kaputi i kape kraljice Elisabethe osiguravaju da se može uočiti bez obzira na veliku gužvu.

Izbori odjeće Meghan Markle usredotočeni su na pojačavanje signala održivim etiketama ili dizajnerima boja. Moda Kate Middleton je evoluirala, ranije je bila poznata po svojim kolegijalnim klasicima, sada se oblači kao buduća kraljica.

Ipak, vojvotkinja od Cambridgea uvijek se brinula za podršku dizajnerima i brendovima s britanskim korijenima. Kroz svoju dugogodišnju suradnju s dizajnerima Alexanderom McQueenom sa Sarah Burton, ljubavlju prema uličnim etiketama poput Whistlesa i Topshopa, Middleton svoje modne izbore drži patriotskim.

Iako još uvijek nije šokirala svijet,  Middleton se na Londonskoj sedmici mode pojavila u suptilnom stilu.

Dok je prisustvovala pokretanju izložbe fotografija Hold Still na londonskoj stanici Waterloo, vojvotkinja je pokazala hrabar novi dodatak: torbicu “Ljubavno pismo” Grace Han.

Foto: Vogue

Torba na vrhu s istoimenom Haninom kolekcijom kožne galanterije bila je elegantna i minimalna. U kombinaciji s komadima Alexander McQueena dvorednog kaputa od vune i kašmira i cvjetne maske za višekratnu upotrebu Amaia, pruža savršenu završnicu kraljevskom izgledu.

Foto: Vogue

Hanina veza s Britanijom je jedinstvena. Grace Han je rođena na Tajvanu, a odrasla je između Tajpeja i Londona, a svoju karijeru započela je 2009. Nakon što je iz svog stana u Tajpeju napravila prvu kolekciju i neprestano gradila klijentelu, Han je znala da želi svoju prvu trgovinu u Knightsbridgeu. U Londonu su se njezini roditelji upoznali kao studenti, zaljubili se i vjenčali.

Prošlog februara postigla je svoj cilj, jer  njen rad prepoznat je od strane Caroline Issa, Nataliji Barbieri i Kate Middleton koje u  ruci nose njene torbe koje su postigle kultni status među djevojkama i kraljevima.

Izvor: VOGUE

Priredila: S. M.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti