Princ Charles noć uoči vjenčanja iznenadio Dianu: Rekao joj nešto što ni jedna žena ne želi čuti

Piše: Preuzeti tekst

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B70PvrmnFc8/

Događajem stoljeća smatra se bajkovito vjenčanje princeze Diane i princa Charlesa, međutim mnogo je detalja koji su skoro upropastili cijeli događaj. Ono što je noć uoči vjenčanja proživljavala princeza Diana, niti jedna mladenka ne želi iskusiti.

Savjetnik princeze Diane skoro 40 godina nakon spektakularnog vjenčanja otkriva nepoznate detalje koji šokiraju javnost. Da je odnos princeze Diane i princa Charlesa poljuljan mnogi su znali, ali pred nacijom je neko vrijeme stvarana slika idealnog kraljevskog para. Penny Thornton, spomenuti savjetnik nikad prežaljene princeze, sada je otkrio kako se mlada Diana osjećala noć uoči svog vjenčanja i ulaska u britansko kraljevstvo.

– Jedan od šokantnijih podataka koje je princeza Diana podijelila sa mnom, bio je njen razgovor s Charlesom samo noć uoči vjenčanja. Tada joj je princ Charles priznao da je ne voli. Očito je u brak želio ući potpuno iskren i priznati joj sve što je nosio duboko u svome srcu. To je naravno bilo jako potresno za Dianu – objasnio je Thornton pa dodao:

– Diana je tada čak razmišljala da se sutradan ne pojavi na vjenčanju.

Šta je presudilo i zašto je Diana ipak odlučila zabljesnuti u bajkovitoj vjenčanici te prisegnuti pred milijunima svjedoka svoju ljubav prvorođenom sinu kraljice Elizabete, ni danas nije nikome poznato. Međutim, ono što svi znaju je da podatak da mlada princeza nije dugo uspjela trpjeti zavrzlame koje su se događale unutar njenog braka. O famoznom ljubavnom trokutu nje, princa Charlesa i Camile Parker govorila je još 1995. godine.

– Bilo nas je troje u braku, dakle ipak malo prevelika gužva – njena je famozna rečenica koju niko nije očekivao u eteru.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti