Jesu li ih se u potpunosti odrekli: Meghan i Harry zaboravili rođendan princa Charlesa

Piše: Preuzeti tekst

AFP

Britanski princ Charles jučer je proslavio 72. rođendan, a dok su ga na društvenim mrežama brojni članovi kraljevske porodice obasipali najboljim željama, isto se ne može reći za njegovog mlađeg sina, 36- godišnjeg princa Harryja i njegovu suprugu, bivšu američku glumicu Meghan Markle.

Bivše vojvode od Sussexa, čiji službeni Instagram profil broji više od 10 miliona pratitelja, nije javno čestitao 72. rođendan princu Charlesu. Poznati par, koji je ove godine odstupio s kraljevskih dužnosti, princu od Walesa, međutim, možda je uputio privatnu rođendansku čestitku, kako se navodi u izvještaju britanskog tabloida The Sun.

No, na službenom Instagram profilu kraljice Elizabete osvanula je crno-bijela fotografija na kojoj u krilu drži svoje prvorođeno dijete ispod koje piše: „Čestitam princu od Walesa danas vrlo sretan rođendan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, princ William i Kate Middleton, također su javno uputili svoje rođendanske želje princu Charlesu uz fotografiju slavljenika u kremastoj jakni ukrašenoj vojnim priznanjima.

– Čestitamo vrlo sretan rođendan njegovom kraljevskom visočanstvu, princu od Walesa! – napisali su Kate Middleton i princ William ispod fotografije.

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti