Razuzdan život budućeg kralja: U javnost izašle do sad neviđene fotografije princa Williama

Piše: Preuzeti tekst

AFP

Pušten kao s lanca, tako britanski Daily Mail opisuje budućeg kralja Velike Britanije, nakon što su danas objavili do sada neviđene fotografije princa Wiliama. Naime na fotografijama se može vidjeti kako princ William u vidno pijanom stanju zabavlja se u baru s nepoznatom plavušom. Sve se dogodilo u podrumu londonskog K Bara na Fulham Roadu, a kako navode britanski mediji, William je prije prisnog plesa s misterioznom plavušom popio nekoliko čašica votki i tekile.

Ove fotografije snimljene su u septembru 2007. godine, a nedugo prije toga pomirio se s Kate. Iako su bili skupa pet godina, to su se ljeto razdvojili jer on nije bio spreman za brak, ali pauza je trajala svega nekoliko mjeseci jer nisu mogli jedno bez drugoga.

Britance su ove fotografije šokirale jer su upravo Kate i William postali omiljeni kraljevski par, nakon što su svoju kraljevsku dužnost napustili princ Harry i Mehgan Markle te svoj život, sa sinom Archijem nastavili u Americi. Fotografije razuzdanog života budućeg kralja možete pronaći OVDJE.

Izavor: Daily Mail

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti