Nikad skromnija proslava: Kate Middleton danas slavi 39. rođendan

Piše: Preuzeti tekst

Supruga princa Williama, vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton danas slavi svoj 39. rođendan, ali ovogodišnja proslava izgledat će drukčije i skromnije nego sve prijašnje, piše Vanity Fair. Razlog tomu su, naravno, pandemija i lockdown koji je na snazi u Velikoj Britaniji.

Kate će rođendan obilježiti na seoskom imanju Anmer Hall, na kojem žive od početka božićnih praznika, u društvu supruga i njihovo troje djece, sedmogodišnjeg princa Georgea, petogodišnje princeze Charlotte i dvogodišnjeg princa Louisea.

U goste im ovog puta neće doći nijedan član kraljevske porodice, no Kate najviše rastužuje to što prvi put na svoj rođendan neće moći vidjeti i zagrliti svoje roditelje, Carole i Michaela.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti