O promjeni nije nikoga obavijestila: Meghan Markle razljutila mnoge

Piše: Redakcija

Meghan Markle razljutila je mnoge Britance nakon što je u javnost puštena vijest da je u tajnosti izmjenjivala podatke na rodnom listu sina Archieja, kojeg je dobila u braku s princom Harryjem.

Meghan je 20 dana nakon rođenja malenoga, tačnije 5. juna, odlučila iz njegovog rodnog lista ukloniti svoje pravo ime Rachel Meghan i zamijeniti ga s Njeno kraljevsko visočanstvo Vojvotkinja od Sussexa, prenosi Daily Mail.

O promjeni nije nikoga obavijestila, a mnogi smatraju kako je to napravila u čast princezi Diani koja se potpisivala s Njeno visočanstvo vojvotkinja od Walesa.

Neki su tvrdili i da je time samo željela naljutiti Kate Middleton, s kojom navodno nije u dobrim odnosima. Ovo nije prvi put da Meghan mnoge iznenađuje svojim postupcima.

Uskoro se nakon silnih optužbi oglasila i Meghan koja je putem glasnogovornika poručila da je promjena imena uslijedila na zahtjev palače.

-Uvredljivo je pomisliti da je Meghan željela biti bezimena na rodnom listu svog sina -rekao je glasnogovornik.

Izvor:dailymail

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti