Meghan i Harry doživjeli poslovni neuspjeh?

Piše: Redakcija

Meghan Markle i princ Harry nedavno su potpisali ugovor sa streaming platformom Spotify na nekoliko godina, kojim su se obavezali proizvoditi za njih vlastite podcaste, a za to im je navodno isplaćeno čak 53 miliona dolara. Međutim, nakon što je njihova prva epizoda audio podcasta, koju su izdali prije više od mjesec dana, privukla drastično manji broj slušatelja nego što se Spotify nadao, čelnici te kuće navodno su na rubu odluke da raskinu ugovor s kraljevskim parom, piše magazin Woman’s Day.

Dobro upućeni izvor iz Spotifyja otkrio je spomenutom magazinu kako je iznenađujuće slab interes publike za podcastom bio veliko razočaranje kraljevskom paru, ali i Spotifyju, koji je računao da će Harry i Meghan biti na vrhu ljestvice slušanosti. Dodao je kako se to vidi i po tome što vojvode od Sussexa nisu izdale novu epizodu podcasta, drugu po redu, premda se već to  očekivalo. Istu priču potvrdio je i drugi izvor blizak vojvodama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TheCambridges&Sussex (@thecambridgessussex)

‘Čudno je da su snimili prvu epizodu i onda potpuno utihnuli. Koliko čujem, Harry i Meghan svim silama nastoje pronaći goste koje bi doveli na podcast i učinili ga zanimljivijim, jer su se u prvoj epizodi ljudima i javnosti činili previše progresivni i previše su pametovali’, rekao je izvor i upozorio: ‘Ako brzo ne smisle način da se popnu na vrh slušanosti, Spotify će vrlo vjerojatno tražiti raskid ugovora’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @family_sussex

Podsjećamo, ako im propadne ugovor sa Spotifyjem, Harry i Meghan još uvijek imaju ‘padobran’ koji će ih zaštititi od financijskog ‘slobodnog pada’. Naime, prošle godine potpisali su i oko 200 miliona dolara ‘težak’ ugovor s Netflixom, kojim su se obavezali, putem svoje produkcijske kuće Archewell Productions koja će proizvoditi dokumentarne i igrane filmove te dječji program. Koliko je zasad poznato, njihov prvi uradak još nije doživio premijeru na tom online streaming servisu.

Njihovi fanovi se ipak nadaju da će proći puno bolje nego premijera podcasta, jer bi se kraljevski par inače mogao naći u ozbiljnom problemu s novcem ukoliko i Netflix odluči raskinuti ili izmijeniti ugovor.

 

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još