Sreća na dvoru: Stigla kraljevska beba

Piše: Redakcija

Princeza Eugenie, unuka britanske kraljice, rodila je sina.

Kraljevska beba, koja je kraljičino deveto praunuče i 11. je u redu za prijestolje, rođena je u ponedjeljak u bolnici Portland u Londonu.

Palača je saopćila da su roditelji kraljice Eugenie, vojvoda i vojvotkinja od Yorka, “oduševljeni”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Princess Eugenie (@princesseugenie)

Buckinghamska palača rekla je da je Jack Brooksbank bio uz suprugu za rođenje, a, kako BBC navodi, bebino ime još nije objavljeno. Princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla tvitali su čestitke pored slike dana vjenčanja novih roditelja.

Iako je njegova majka princeza, maleni Brooksbank neće imati titulu, osim ako kraljica ne odluči drugačije. To je zato što je rođen po ženskoj liniji kraljevske obitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Princess Eugenie (@princesseugenie)

Kao 11. u redu do prijestolja, danas rođena bebica zauzela je mjesto grofa od Wessexa, princa Edwarda – kraljičinog najmlađeg sina – koji se spustio na 12. mjesto.

Eugenie (30) i Jack Brooksbank (34) vjenčali su se u oktobru 2018, piše BBC.

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti