Uništio majčin san: Diana je imala velike planove za Harryja

Piše: Preuzeti tekst

Princ Harry i supruga Meghan Markle nedavno su ponovno donijeli odluku kako se ne vraćaju na kraljevske dužnosti, nakon što je istekla prva godina od njihovog ‘Megxita’. To vjerovatno znači da se više nikada ne namjeravaju vratiti na dvor i da 36-godišnji Harry jednog dana neće postati kralj Engleske, nakon svog oca, princa Charlesa, i dvije godine starijeg brata, princa Williama.

-Da je Harryjeva majka, princeza Diana, danas živa zasigurno bi bila ljuta na najmlađeg sina zbog njegove odluke – tvrdi modni dizajner Roberto Devorik koji je bio bliski prijatelj Diane, piše New Idea.

Dizajner je rekao kako je uvjeren da bi Diana bila bijesna na Harryja zbog toga što je napustio kraljevsku porodicu, iako je i ona sama to učinila kad se razvela od 72-godišnjeg princa Charlesa. Naime, Diana mu je često znala reći kako ima velika očekivanja od Harryja da će jednom kad odraste pomoći oblikovati modernu i bolju monarhiju. Nadala se da će Harry ispraviti zastarjele poglede i pravila kraljevske porodice koja su i njoj samoj puno naštetili dok je bila udana za Charlesa.

Roberto je kazao kako je uvjeren da se 39-godišnja Meghan i Diana ionako ne bi slagale, i kako mu se čini da je Harry zbunjen otkako je napustio kraljevske dužnosti i preselio se u Ameriku, gdje nastoji ostvariti karijeru u showbiznisu.

-Čini mi se da je Meghan šefica u vezi. Harry je dečko koji je puno propatio u djetinjstvu i koji vjeruje da Meghan nastavlja Dianino nasljeđe – rekao je dizajner i naglasio kako mu je Diana puno puta rekla da želi da njeni sinovi budu prinčevi moderne krune.

Podsjetimo, Harry i Meghan napustili su kraljevsku porodicu u martu prošle godine i preselili se sa sinčićem Archijem, koji će uskoro imati dvije godine, prvo u Kanadu, a zatim u SAD, gdje su se trajno nastanili u kalifornijskom gradiću Montecito. Meghan je krajem prošle godine priznala kako je u julu te godine izgubila drugo dijete uslijed spontanog pobačaja.

Međutim, prije nekoliko dana vojvode od Sussexa razveselile su svoje fanove sretnom viješću kako je Meghan ponovo trudna.

Izvor:story

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti