Meghan će biti političarka, dok će princ Harry biti “domaćica”?

Piše: Preuzeti tekst

Sada kada je napokon službeno da su se u potpunosti odrekli kraljevskog načina života, postavlja se pitanje kako će im izgledati svakodnevica kada se rodi drugo dijete. Bez pomoći s britanskog dvora, ovaj će par morati pronaći novi način kako popuniti dnevni raspored. Mediji su se, između ostalog, raspisali i o tome. Navodno će Meghan nakon porođaja krenuti put politike, dok će princ Harry biti ‘domaćica’.

Već se ranije pisalo o Meghaninoj ljubavi i ambicijama prema politici. Navodno Sussexi su odlučili da će Harry ostati kod kuće, čuvati djecu, dok će Meghan ‘loviti’ svoj san. Princu to i paše, s obzirom na to da će i dalje imati neke sitnice koje će obavljati za javnost.

– Harry uistinu uživa u roditeljstvu, dok Meghan ‘hoda’ po sastancima. S obzirom na to da je od svojih tinejdžerskih dana ozbiljno radio, ovaj mir mu je dobro došao – pisali su strani mediji.

Da joj je stalo do politike pokazala je i u augustu prošle godine, kada je prekršila protokol kraljevske porodice  o nemiješanju članova dvora u politiku. Ona je to rekla na virtualnom okupljanju za prijavu na glasanje koje je organizirala skupina When We All Vote kojom supredsjedaju bivša prva američka dama Michelle Obama i glumac Tom Hanks u želji da povećaju odaziv na izbore.

– Svi znamo koji je ulog ove godine. Ja to znam i mislim da i svi vi to zasigurno znate. Svi ste mobilizirani i puni energije za promjene koje svi trebamo i zaslužujemo. Glasamo da bismo odali priznanje onima prije nas i zaštitimo one koji će doći nakon nas – jer to je ono što čini zajednicu i to je ono o čemu se radi na ovim izborima – rekla je tada, ne misleći na spomenuti protokol.

Izvor: Stori.hr

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti