Novi detalji: Meghan Markle je govorila istinu u vezi Kate Middleton

Piše: Preuzeti tekst

 

Supruga princa Williama, 39-godišnja Kate MIddleton, rasplakala je Meghan Markle na probi za djeveruše uoči njenog vjenčanja s princem Harryjem, a ne obratno, kako su tvrdili mediji, izrekla je Meghan u velikom intervjuu s Oprah Winfrey prije četiri dana. Ta je tvrdnja digla puno prašine u javnosti i neki su bili skloni tome da ne povjeruju riječima Meghan, poput televizijskog voditelja Piersa Morgana koji je dao otkaz nakon što ju je izvrijeđao usred emisije. Međutim, sad se ponovno pojavio čvrsti dokaz da je Meghan govorila istinu, a riječ je o emailu koji je vojvotkinja poslala dvoru prije nego su se Harry i ona odrekli kraljevskih dužnosti i preselili u SAD, javlja Harper’s Bazaar.

Meghanin email koji je poslala pomoćniku na dvoru pokazuje koliko joj kraljevska porodica nije pružala potporu u to vrijeme, a podijelio ga je s javnošću Omid Scobie, jedan od autora neslužbene biografije o Meghan i Harryju, ‘Finding Freedom’ koja je objavljena u augustu prošle godine. Iz emaila se jasno vidi da kraljevska porodica nije poduzela ništa da zaustavi lažne glasine u medijima kako je Meghan rasplakala Kate na probi za djeveruše, a ne obratno, naglasio je Omid.

Naime, kad su obznanili dvoru svoju odluku da započinju samostalan život početkom prošle godine, dvor je zahtijevao da prije toga potpišu izjavu kako ih princ William nije ni na koji način ‘maltretirao’ prije njihove odluke. Meghan je tada svom pomoćniku poslala email u frustriranom tonu, u kojem je napisala: ‘Pa kad se već razbacuju izjavama, možda je vrijeme da Kensingtonska palača napokon prizna da nisam ja rasplakala Kate Middleton’.

Podsjetimo, Meghan je u intervju s Oprah rekla kako joj se Kate ipak ispričala nakon incidenta na probi za djeveruše poslavši joj cvijeće i poruku, ali joj dvor nije dozvolio da tu istinu kaže javno.

-Radila sam sve što su mi rekli da napravim. Naravno da jesam, jer sam vjerovala njihovim riječima da će me zaštititi -rekla je.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

Pročitajte još