Charles navodno nije otac princa Harryja?

Piše: Preuzeti tekst

Nije tajna da je brak princa Charlesa i tragično stradale princeze Diane, bio sve samo ne idealan. Isto tako, zna se i kako su oboje imali afere, a Charles je svoju aferu i prvu ljubav, Camillu, naposljetku i oženio. Jedan od najpoznatijih Dianinih ljubavnika svakako je i bivši britanski vojnik, 62-godišnji James Hewitt. Naime, mnogi smatraju kako je upravo on otac princa Harryja, a s Dianom je bi u vezi pet godina, što je i sama priznala.

Široj javnosti ime James Hewitt postalo je poznato 1991. godine, kada je njegova bivša zaručnica otkrila da je prekinula s njim jer je imao aferu s Dianom. Ljubavna priča princeze i bivšeg časnika počela je 1986. godine, nakon što je bio angažiran da princezi drži privatne satove jahanja. Kvalifikacije su mu bile odlične jer je 17 godina proveo u kraljevskoj konjici i bio je jedan od zapovjednika u Zaljevskom ratu.

‘Da, obožavala sam ga. Bila sam zaljubljena u njega, ali na kraju sam ostala iznevjerena’, izjavila je Diana u svom kultnom intervjuu s Martinom Bashirom.  James je napisao tri knjige o aferi s Dianom, a čak je sudjelovao i u nekoliko realityja. U više navrata probao je i prodati ljubavna pisma koja mu je princeza slala, zbog čega ga je javnost optužila.

Devedesetih je, otkrio je za strane medije, bio na rubu samoubojstva, a spasila ga je majka. Nakon toga doživio je moždani udar te živi upravo s 92-godišnjom majkom Shirley. Za život zarađuje košenjem  trave te obradom zemlje u bloku stanova njegove majke.

Prije godina dana paparazzi su ga uhvatili baš – na radnom mjestu, a stanari, čini se, nisu zadovoljni njegovim uslugama i smatraju da je bolje obavljao posao vojnika. Jedan od njih tvrdio je tada da je uništio stoljetni grm u pokušaju da ‘izgleda kraljevski i oblikuje ga poput vinske čaše’. Drugi stanovnik, koji je htio ostati anoniman, rekao je da se Hewitt ponaša kao da je vrt njegov. ‘Uznemirio nas je kada je posjekao drvo bez savjetovanja. Prije je bilo lijepo, a sada izgleda nevoljeno nakon onoga što mu je učinio’, ispričao je.

Izvor: Story.hr

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti