Kraljevska porodica objavila dosad neviđenu fotografiju princa Philipa

Piše: Preuzeti tekst

Pratitelji službenog računa kraljevske porodice na Instagramu ostali su iznenađeni objavom dosad neviđene fotografije princa Philipa i kraljice Elizabete na kojoj poziraju sa svojih sedam praunuka.

Fotografija je snimljena je 2018. godine u škotskom dvorcu kraljice Elizabete.

Princ Louis, koji je u to vrijeme bio star tek nekoliko mjeseci, zauzeo je počasno mjesto u kraljičinom krilu, a između prabake Elizabete i pradjeda Philipa ugnijezdila se njegova velika sestra, preslatka princeza Charlotte koja bracu drži za ruku.

Princ Philip grli Islu Phillips koja mu sjedi s druge strane i smiješeći se ljulja malenu rođakinju Lenu Tindall u svom krilu. Uz njih je i Lenina starija sestra Mia Tindall, a na suprotnoj strani kauča princ George je zauzeo mjesto uz kraljicu.

Najstarija od prisutnih rođaka, Savannah Phillips, stoji iza kauča između prabake i pradjeda.

Preslatku fotografiju u dvorcu Balmoral snimila je Kate Middleton, koja je na službenim stranicama vojvode i vojvotkinje od Cambridgea podijelila i fotografiju snimljenu u istom dvorcu još daleke 2015. godine, na kojoj su s kraljicom i princom Phillipom njihovo dvoje starije djece.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Mladi princ George drži za ruku oca, princa Williama, a princeza Charlotte, koju majka Kate kao bebu drži u naručju, šarmira pogledom prabaku, koja joj uzvraća osmjehom.

– Članovi kraljevske obitelji danas su podijelili fotografije vojvode od Edinburgha, prisjećajući ga se kao oca, djeda i pradjeda –  napisano je uz fotografiju koja je, između ostalih, podijeljena i na društvenim medijima kraljevske porodice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

Izvor: T. portal

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti