Ne želi dramu: Kraljica donijela neočekivanu odluku

Piše: Redakcija

Kraljica Elizabetha odlučila je da na sprovodu princa Philipa njeni unuci Harry i William neće hodati jedan pokraj drugog.

Na posljednjem ispraćaju njihova djeda, koji će se održati ove subote s početkom u 15 sati u kapeli svetog Jurja u Windsoru, između njih će stajati njihov bratić, Peter Phillips. Peter je najstariji unuk kraljice Elizabethe i princa Philipa, sin princeze Anne. Prinčevi neće sjediti zajedno ni u kapelici, već će William ući prvi.

Ovu neobičnu odluku, mnogi su, navodi Daily Mail, protumačili kao propuštenu priliku da se pokaže kako je porodica ujedinjena u vrijeme tragedije, a drugi smatraju kako su prinčevi sami tražili da ih se razdvoji.

-Ovo je pogreb i ne želimo da se pretvori u praćenje drame. Odluka je donesena i ona odražava želje njenog veličanstva – saopćio je glasnogovornik Buckinghamske palače.

Kraljevski biograf Hugo Vickers smatra da su Phillipsa namjerno izabrali da stoji između braće ne bi li im pomogao da se ponovo zbliže.

Izvor:Index.hr

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti