Harry, William i Charles su razgovarali nakon sahrane, trajalo je dva sata

Piše: Redakcija

Prinčevi William, Charles i Harry nakon sahrane princa Philipa su dva sata razgovarali u dvorcu Windsor, pišu britanski mediji.

Charles je imao privatni razgovor sa svojim posvađanim sinovima nakon sahrane, a upućeni kažu da je to upravo ono što bi Philip želio. Njih trojica sastali su se daleko od kamera nakon subotnjeg televizijskog prijenosa ceremonije.

Navodno je Charlesova supruga Camilla dvorac napustila sama sat vremena prije svog muža, koji je ostao sa sinovima. Izvori tvrde da je to potaknulo nadu da je to početak rješavanja problema između braće.

Nagađa se da će Harry ostati u Londonu do srijede, kada kraljica obilježava 95. rođendan. Također je rekao da će se svom starijem bratu početkom jula pridružiti na otkrivanju spomen-kipa princeze Diane u palači Kensington.

Podsjetimo, ovo je bio prvi susret braće nakon šokantnog intervjua koji su Harry i Meghan dali Opri Winfrey. U razgovoru je Meghan optužila kraljevsku obitelj za rasizam, a Harry je rekao da su njegovi otac i brat zarobljeni u sistemu iz kojeg nemaju mogućnost izaći.

Izvor: Index.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti