Osvojila dodatne simpatije javnosti: Kate Middleton oduševila sve jednim gestom

Piše: Redakcija

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton odlučila je na posljednji dan uskršnjih školskih praznika u Velikoj Britaniji, svoju djecu, princa Georgea i princezu Charlotte, povesti u šoping u jedan londonski dućan, a čime se na Twitteru pohvalila vlasnica istog. Prema njenoj tvrdnji, Kate je iznenadila sve, jer je kupovinu iskoristila za edukaciju dječice.

-Oduvijek sam bila veliki fan Kate Middleton… danas je ušla u jedan od mojih dućana na Kings Roadu s George i Charlotte. Moji zaposlenici opisali su mi kakva je bila u društvu djece i kako se odnosila prema njima i oni međusobno, zbog čega mi se još više sviđa, te dodala u jednom od odgovara, da sedmogodišnji princ George i dvije godine mlađa princeza Charlotte imali su svoj budžet kojeg su se pridržavali te su na kraju i sami svojim novcem platili kupljeno, otkrila je Alexa.


Iako je odavno prati glas brižne i odgovorne majke, novim je gestom osvojila dodatne simpatije javnosti.


(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti