Stručnjaci za probleme kraljevske porodice nakon Megxita krive samo Harryja

Piše: Redakcija

Stručnjaci za kraljevsku porodicu ne prestaju raspravljati o katastrofi koja je nanesena svim njenim članovima nakon što su Meghan Markle i princ Harry odlučili napustiti London i započeti život daleko od svih, a sada su i izravno uperili prstom u glavnog krivca – vojvodu od Sussexa.

Za štetu koja je kraljevsku porodicu zadesila Megxitom stručnjaci ponajviše krive princa Harryja. Kažu da nije dobro pripremio Meghan Markle za život u kraljevstvu.

“Kombinacija je to krivnje Harryja i Meghan, no većinom sve ide na dušu Harryju jer nije pojasnio sve kako treba. On možda i nije najbistriji momak, no lako je moguće da joj i nije želio objasniti”, ispričao je autor knjige Prince Phillip’s Century Robert Jobson za Page Six.

“Naporan je posao biti član kraljevske porodice, iako ljudi možda misle da nije tako. Život s njima nije glamur, a možda se ni njoj sve to nije svidjelo”, dodaje Jobson.

Jobson tvrdi da je Meghan trebala istražiti kraljevsku porodicu prije vjenčanja.

“Na vama je da napravite domaću zadaću ako se želite vjenčati s članom tako prestižne porodice”, smatra Jobson. Dodaje kako Meghan ne može koristiti ispriku da nije znala kako sve funkcionira.

Po mišljenju Johnsona, Markle je trebala pitati za pomoć dugogodišnju kraljičinu osobu od povjerenja Samanthu Cohen. Tako bi se vjerovatno spriječilo da Harry i Meghan napuste porodicu.

Kako je zaključio, upravo je Harry najveći krivac.

“Osuđujem Harryja jer je znao cijelu priču, no on je želio svoj dio kolača, a to tako ne ide”, rekao je Robert Johnson.

Izvor:Index

(Dž.S.)

 

 

 

 

Pročitajte još