Zašto će princeza Beatrice porođaj potvrditi drugačije od Kate i Eugenie?

Piše: Redakcija

Princeza Beatrice i grof Edoardo Mapelli Mozzi čekaju prvu bebu. Kraljica je oduševljena ovom viješću, a prinova bi u porodicu trebala stići na jesen. OK! magazin piše kako Beatrice neće javnosti predstaviti svoju bebu na isti način kao što su to učinile Kate Middleton i njena sestra Eugenie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)


Običaj je da se nakon rođenja člana kraljevske porodica fotografija bebe podijeli na Instagram i Twitter profilima. Nakon što mama izađe iz bolnice, obično se fotografira ispred s novorođenčetom u naručju. Međutim, princeza Beatrice Ranije je imala privatni Instagram profil, a danas njen korisnički račun postoji samo na Twitteru, ali na toj društvenoj mreži nije aktivna.


Zbog toga će joj ‘uskočiti’ kraljica Elizabeta. Nakon porođaja, vijest će na društvenim mrežama prva objaviti Buckinghamska palača.Iako je kraljevski par tek nedavno obznanio sretne vijesti, već se lagano počelo i raspravljati o imenu koje će

Podsjetimo, Beatrice i Edo su se vjenčali na ljeto prošle godine u intimnoj ceremoniji u dvorcu Windsor nakon nekoliko odgoda zbog pandemije i skandala koji je izazvao njen otac, princ Andrew.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još