Kate postigla ono što Diana nije mogla

Piše: Redakcija

Kraljevska stručnjakinja Camilla Tomineyza za britanske je medije istaknula kako je Kate Middleton, supruga princa Williama, na putu da postane najveći adut kraljevske porodice.

Javnost obožava Kate, a mnogi komentiraju kako se nije umislila nakon što je postala članica kraljevske porodice. Način na koji je prišla princu Harryju nakon sprovoda princa Philipa nešto je o čemu se još uvijek priča.

Stručnjaci kažu i kako je brak Kate Middleton i princa Williama snažan jer ona ne pokušava zasjeniti supruga.


– To što je Kate postigla je bolje čak od onoga što je princeza Diana napravila. Uspjela je zadržati jednostavnost, no iz dana u dan pokazuje koliko je čudesna –  kažu stručnjaci dodajući da je Diana postala zvijezda i nestala u toj priči.

Kate je s druge strane ostala prizemljena, kažu.

– Ona dolazi iz porodice srednje klase i upravo zato je stabilna, a zbog toga i William čvrsto stoji na zemlji –  kažu stručnjaci.

Dive joj se jer u većini slučajeva reagira spontano, a javnost odobrava svaki njen pokret. Smatraju da ne glumi te da sve radi iskreno.

Podsjećamo, Kate Middleton se za princa Williama udala 2011. godine, imaju troje djece, a mnogu tvrde da Elizabeta može odahnuti jer kruna ostaje u dobrim rukama.

Izvor:telegraf

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti