Bit će veselo: William i Kate idu kod Harryja i Meghan?

Piše: Redakcija

Princ William i njegova supruga Kate Middleton planiraju tajno putovanje u Sjedinjene Američke Države kako bi posjetili novorođenu kćerkici princa Harryja i Meghan Markle, malenu Lilibet Dianu Mountbatten-Windsor.

Izvori „Entertainment Timesa“ kažu da će William i Kate na putovanje povesti i svoje troje djece, sedmogodišnjeg Georgea, šestogodišnju Charlotte i trogodišnjeg Louisa.

Već se mjesecima govori o svađi među prinčevima, a sve je buknulo nakon onog zloglasnog intervjua kojeg su Harry i Meghan dali Oprah Winfrey. Iako je mlađem bratu zamjerao odlazak iz Velike Britanije u SAD, 39-godišnji William je pobjesnio kad je čuo koliko su i kakve optužbe Harry i Meghan iznijeli na račun kraljevske prodice.

Braća su razgovarala u aprilu na pogrebu djeda, princa Philipa, pa se ova posjeta čini kao još jedan korak prema poboljšanju odnosa. Uz to, Cambridgeovi smatraju da je red da upoznaju novu nećakinju, rođenu početkomjuna , a njihova djeca svoju sestričnu.

‘William i Kate žele upoznati Lili i fer je da idu u posjetu’, rekao je izvor US Weeklyju. Bit će to prilika da braća rasprave situaciju o porodici, a i pokušaju riješiti razmirice, u čemu im pomaže Kate.

‘U krajnjem slučaju, i William i Harry su svjesni da su braća’, dodao je izvor.

Kako se čini, posjeta će biti vrlo privatna. No, izgleda da do njega neće doći u neko brže vrijeme. Naime, Harry će doputovati u Veliku Britaniju kako bi 1. jula nazočio otkrivanju spomenika svojoj majci, pokojnoj princezi Diani, u Sunken Gardenu u Kensingtonskoj palači. Tog se datuma obilježava 60. rođendan princeze od Walesa.

Inače, već je otprije poznato da tom okupljanju neće prisustvovati 39-godišnja Meghan Markle, koja je odlučila ostati u SAD-u s malenom kćeri i starijim sinom Archiejom Harrisonom.

Izvor:Story

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti