Charles presjekao: Princ Harry ostaje bez 150 miliona dolara?

Piše: Redakcija

Prvi u redu za prijestolje, princ Charles, navodno je izostavio svog mlađeg sina, 36-godišnjeg princa Harryja iz svoje oporuke. Najnovije izdanje tabloidnog magazina Globe tvrdi da je to najnoviji potez Charlesa na koji se odlučio nakon dugotrajnih svađa s Harryjem, a sve je kulminiralo Harryjevim i Meghaninim odlaskom iz Firme prije dvije godine.

Budući da su princ Harry i 39-godišnja Meghan Markle svim potezima dali do znanja kako ne žele više imati veze s kraljevskom porodicom, Charles je navodno smatrao da je sasvim u redu onda izostaviti Harryja iz oporuke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli AMRAH (@officialamrah)

-Charles baca Harryja i Meghan među vukove, i čini se da ima kraljičin blagoslov. Harry je sada totalni kraljevski autsajder, ali sam je to sebi nanio dopuštajući Meghan da preuzme vlast nad njegovim životom. Članovi kraljevske porodice smatraju da mu je nemoguće više vjerovati nakon svega što je izrekao o njima i kako se ponašao zadnjih godinu dana, kazao je izvor.

Međutim, Entertainment smatra kako te tvrdnje treba uzeti s rezervom. Iako su princ Charles i Harry u svađi, malo je vjerovatno da je otac izostavio sina iz oporuke i da će Harry ostati bez 150 miliona dolara. Također je važno napomenuti da oporuka princa Charlesa ostaje privatna. Dakle, nitko sa sigurnošću ne zna koliko će novca ostaviti svojim najmilijima – i kojima tačno.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još