Razvodi se najtužnija princeza?

Piše: Redakcija

Već nekoliko mjeseci se priča da se Charlene i Albert od Monaka razvode, no ko je Charlene?

Charlene je olimpijska plivačica

Charlene je svjetsku slavu dostigla kao učesnica Olimpijskih igara. Rođena je 25. januara 1978. godine, a porijeklom je iz Zimbabvea i Južne Afrike. Charlene se godinama bavila plivanjem, a na Afričkim igrama u Johanesburgu 1999. godine osvojila je tri zlatne i jednu srebrnu medalju. Prestala je da se takmiči 2007, a udala se 2010. godine i 2014. dobila blizance.

 

Zašto je nazivaju najtužnijom princezom?

Zbog promiskuitetnog ponašanja princa Alberta, Charlene nazivaju “najtužnijom princezom”. Ona je prije nekoliko mjeseci otišla u Južnu Afriku, a palata je saopštila da će se tamo zadržati na neodređeno vrijeme.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Princa Alberta je upoznala kao plivačica

Charlene je upoznala princa Alberta u Monaku 2000. godine kada se takmičila u plivanju. Njih dvoje su objavili vjeridbu u junu 2010. godine i vjenčali su se naredne godine 1. jula.  Niko nije znao da su se zabavljali. Godine 2014. dobili su blizance Gabrijelu i Žaka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Charlene ima zanimljive frizure

Charlene nije klasična princeza koja nosi dugu kosu, lokne i punđe. Naprotiv, nju često možemo vidjeti sa kratkom plavom kosom, pa i da obrije jednu stranu iznad uha.U rijetkim prilikama nosi haljine i štikle, a najčešće je obučena sportski i u pantalonama. To ne znači da nije elegantna, jer je uvijek bila decentno obučena.

Izvor: magazin.novosti.rs

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti