Meghan Markle čitala svoju dječju knjigu, pažnju privukao skupocjeni Dianin sat

Piše: Redakcija

Meghan Markle na YouTube kanalu Brightly Storytime čitala je dječju knjigu pod nazivom The Bench, koju je sama napisala. Meghan se obukla ležerno, na sebi je imala plavu košulju i traperice, a kosa joj je bila svezana u rep.

Međutim, najviše pažnje privukao je nakit koji je imala. Nosila je Cartierov sat koji je nekad pripadao princezi Diani, a njegova cijena je 23 hiljade dolara, piše Daily Star. Taj sat poklonio joj je princ Harry navodno na početku njihove veze.

Od nakita je još nosila Cartierovu narukvicu vrijednu oko 11 000 KM, te tenisku narukvicu Jennifer Meyer, čija je cijena oko 5 000 KM. Na ruci je imala i prsten dizajnerice Lorraine Schwartz, koji košta oko 100 000 KM, te zaručnički prsten.

Meghan, inače, učestvuje u inicijativi koja želi pomoći roditeljima da kod djece probude ljubav prema čitanju. Nakon što je pročitala cijelu priču, poslala je poruku djeci.

“Nadam se da vam se svidjela The Bench, drago mi je što sam je mogla podijeliti s vama i nadam se da ćete uspjeti naći svoju posebnu klupu ili stolicu ili malu tihu ljuljačku, jedno mjesto koje vam mnogo znači i koje možete dijeliti s nekim koga volite”, rekla je.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još