Kate Middleton u jesenjoj kombinaciji koju ćete poželjeti iskopirati

Piše: I.J.

Kao pratnja svom suprugu, princu Wiliamu, Kate Middleton je stigla u lokalni sportski klub u Denistownu, kako bi se susrela sa Škotima s tog područja i saznala nešto o njihovoj #PromiseToThePlanet kampanji. Inače, ovo je ujedno bilo i prvo službeno pojavljivanje vojvode i vojvotkinje od Cambridgea u Škotskoj, koji su u Glazgov stigli na konferenciju o klimatskim promenama COP26.

Kateje, kao i u svim svojim javnim pojavljivanjima, itekako pazila da njen modni odabir bude prilagođen situaciji, zato je ovoga puta odabrala sasvim jednostavnu dnevnu kombinaciju, idealnu za jesenje dane.

Riječ je o crnim uskim farmericama u kombinaciji sa crnom rolkompreko koje je obukla prsluk u maslinasto-zelenoj boji, dok je na nogama imala svoje omiljene gležnjače. Ovako štepani prsluk je najmoderniji komad za predstojeću zimu, a možete ga naći i u vidu jakne.

Inače, prslukkoji je odabrala izrađen je od 100 posto recikliranog poliestera, a zbog svog dužeg kroja i suženja na struku, odličan je za isticanje vitke figure.

Pročitajte još