Ako progovore o detaljima s proslave jubileja, za Meghan Markle i princa Harryja više neće biti povratka

Piše: Azra

Sudeći po sve glasnijim naklapanjima, dolazak na proslavu kraljičinog jubileja posljednja je šansa koju je kraljevska porodica dala Meghan i Harryju kako bi barem donekle ispravili nategnuti odnos, a ukoliko ih oni i ovoga puta iznevjere, neće biti mjesta za nove prilike

Ukoliko 37-godišnji princ Harry i 40-godišnja Meghan Markle, koji trenutno s djecom žive u luksuznoj vili u Kaliforniji, progovore o detaljima kraljičinog jubileja, to bi im se moglo obiti o glavu. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zbog velike su proslave doputovali u London, no s članovima kraljevske porodice i nisu previše družili.

Nije bilo privatnog susreta s princom Williamom i Kate Middleton, a kraljica im je zabranila i da fotografiraju trenutak njezinog susreta s jednogodišnjom Lilibet, koju je tom prilikom i prvi put uživo vidjela.

Jako se dobro pazilo da Meghan i Harry ne iskoriste priliku i potajice snime fotografiju koju bi potom, vrlo vjerovatno, podijelili po društvenim mrežama ili bi se ista našla u memoarima princa koji bi uskoro trebali ugledati svjetlo dana.

A kako tvrdi kraljevski biograf i novinar Duncan Larcombe, pravi test za kraljevski par tek slijedi.

– Ako išta od vikenda procuri u javnost, uvjeren sam da će ih se u potpunosti odreći i više neće biti povratka. Došli su u Veliku Britaniju na proslavu jubileja i ponovno su se predstavili kao članovi kraljevske porodice. I sami su svjesni da je to dobro za njihov brend, ali i da bi bilo odlično za Spotify, Netflix ili Penguin, s kojima imaju potpisane unosne ugovore.

Uz to je dodao kako će upravo njihovo daljnje ponašanje diktirati i njihovu budućnost i odnos s ostatkom kraljevske porodice.

– Harry i Meghan sve će upropastiti ako bilo koja privatna informacija o vikendu dospije do medija ili se otkrije u knjizi.

Prema riječima Duncana Larcombea, Sussexovi su u Britaniju stigli kako bi ‘popravili odnose’, no umjesto toga, od strane nekih starijih članova ‘naletjeli su na zid’.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još