Omiljene naočale Meghan Markle zbog kojih se svaka žena osjeća kao filmska zvijezda

Piše: Azra

Le Specs Air Heart jedan je od omiljenih modela sunčanih naočala Meghan Markle, a sada je ponovno dostupan nakon što ga je dugo vremena bilo nemoguće nabaviti.

Meghan Markle posljednjih je dana ponovno u centru pažnje, zahvaljujući platinastom jubileju zbog koje su ona i Harry stigli u Veliku Britaniju. Kao i uvijek, pratili su se njeni modni odabiri, uspoređivalo ih se s njenom najžešćom konkurentkinjom – Kate Middleton, i pratio se svaki njen korak.

I najnovijim je izdanjima Meghan još jednom podsjetila zašto je jedna od vodećih modnih ikona, a mi smo se prisjetili jednog od omiljenih  modnih dodataka za kojim su čeznule žene širom svijeta. Jedno vrijeme, uzaludno, jer su se naočale koje Meghan obožava nositi još prije par godina rasprodale u rekordnom roku.

Još tokom njenog baby showera u New Yorku, mjesecima prije rođenja preslatkog Archieja, primijećena je u elegantnom trudničkom izdanju koje je upotpunila sunčanim naočalama. Model koji neodoljivo podsjeća na zlatno doba Hollywooda ubrzo je bio rasprodan širom svijeta, a sada su ponovno dostupne .

Sve žene koje su ih do sada uspjele kupiti kažu kako se zbog ovih Le Specs sunčanih naočala osjećaju kao glamurozne holivudske glumice iz prošlih decenija, a ovaj su model rado nosile i ostale zvijezde poput Olivije Palermo. Kada ih nose, kažu, komplimenti pršte bez prestanka, a sviđa im se kako im oversize izgled zapravo laska licu. Tvrde kako je ovo idealan par za sve one dane bez šminke, a dodatni razlog obožavanja je i to što štite oči od sunca 100% UV zaštitom!

Savremena varijanta kultnog cat eye modela dodaje ozbiljnu crtu sofisticiranosti ovim ljepoticama pa je jasno zašto su toliko omiljen modni odabir mnogih! Brend Le Specs i inače je poznat po svojoj hrabroj reinvenciji klasičnih oblika, a kako kupci kažu, cijena Air Heart modela od nepunih 70 eura odlična je za kvalitetu i sve ostalo što s ovim modelom dolazi u paketu.

Izvor: Story.hr

(A.Č.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti