Kako su se Middletoneovi ‘ugurali’ u kraljevsku porodicu i postali nezaobilazni gosti na svim dešavanjima

Piše: Azra

Otkako se 2011. Kate Middleton udala za princa Williama i postala članica britanske kraljevske porodice, svoj je život morala podrediti svim zadanim pravilima. No to ne znači da i dalje nije ostala iznimno bliska i povezana sa svojom porodicom, sestrom Pippom, bratom Jamesom, kao i roditeljima, majkom Carole (67) i ocem Michaelom (73).

Njeni roditelji s godinama su počeli uživati sve veći ugled u društvenom životu Velike Britanije, a i počeli su dobivati sve više pozivnica na događanja vezana uz kraljevsku porodicu. Zato zapravo i ne treba čuditi da su dobili i pozivnicu, koju su primili tek odabrani, da prisustvuju kraljičinom državnom sprovodu održanom u ponedjeljak 19. septembra u Westminsterskoj opatiji te nakon toga misi u kapelici St. George u Windsoru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

Tokom godina često su se susretali s kraljicom, naročito tokom porodičnih događanja poput krštenja troje unuka – prinčeva Georgea i Louisa i princeze Charlotte. U junu su pak viđeni na zabavi organiziranoj u palači povodom proslave kraljičinog platinastog jubileja.

Budući da su se princ William i Kate Middleton s djecom nedavno preselili iz Kensingtonske palače u Londonu u Adelaide Cottage na imanju Windsor, to znači da će biti bliže Carole i Michaelu Middletoneu, koji imaju ključnu ulogu u životima svojih unuka.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti