Meghan Markle je po prvi put progovorila o smrti kraljice Elizabete

Piše: Azra

INSTAGRAM: @meghanmarkle.duchesssussex

Meghan Markle, supruga princa Harryja, prvi put je progovorila o smrti kraljice Elizabete. Otkrila je da je to za nju i Harryja bilo komplikovani vrijeme’, ali i emotivan komentar koji je njen suprug imao nakon smrti voljene bake.

-Osjetili smo puno ljubavi i podrške. Jako sam zahvalna što sam mogla biti uz svog supruga i pružiti mu podršku. Predivno je vidjeti nasljeđe koje je njegova baka ostavila na tako mnogo stvari. Svakako je bila najbolji primjer kako žensko vodstvo treba izgledati, rekla je Meghan u intervjuu za Variety.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan Markle 🤍💐 (@meghanmarkle.duchesssussex)

-Osjećam duboku zahvalnost što sam imala prilike provesti vremena s njom i upoznati je. Bilo je to komplikovano vrijeme, no moj suprug, vječni optimist je rekao: ‘Sad je ponovo sa svojim suprugom’, ispričala je vojvotkinja.

-Prisjetila sam se prve službene dužnosti koju sam obavljala s njom i kako sam se posebno osjećala. Sretna sam zbog toga. I dalje sam ponosna što mi je matrijarh u porodici pružio toplu dobrodošlicu, rekla je.

Podsjetimo, Meghan i Harry zatekli su se u Europi, što je Harryju omogućilo da požuri u Balmoral kako bi bio s najbližom porodicom, iako, nažalost nije stigao na vrijeme da se oprosti od bake.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan Markle 🤍💐 (@meghanmarkle.duchesssussex)

Par je u Velikoj Britaniji ostao za vrijeme kraljičina sprovoda, a mnoge je Britance posebno oduševilo prvo zajedničko pojavljivanje princa Williama i Harryja sa suprugama u javnosti nakon dugo vremena i prilično narušenih odnosa.

-Tokom velikih trenutaka u životu, stekneš novu perspektivu. Zapitaš se na što želiš fokusirati svoju energiju. Sad se osjećamo osvježeno i uzbuđeno oko stvari koje gradimo. Fokusirani smo i na našu fondaciju. Jako puno posla koji radimo uključuje filantropiju, odgovorila je Meghan na upit kako se kraljevska porodica nosi sa smrću kraljice Elizabete.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još