Meghan Markle o periodu kada je radila kao hostesa: Tretirali su me kao prostitutku

Piše: Azra

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle progovorila je u novoj epizodi podcasta Archetypes, u kojem joj je sagovornica bila Paris Hilton, o periodu kada je na početku karijere radila kao hostesa u kvizu Deal Or No Deal.

INSTAGRAM: @variety

– Svake sedmice sam dobivala bonove za sunčanje u spreju, a jednom mi je gospođa koja je vodila emisiju rekla da uvučem trbuh. Na kraju sam napustila show. Kao što sam rekla, bila sam zahvalna na poslu, ali ne na tome kako sam se osjećala, što nije bilo pametno. I usput, bila sam okružena pametnim ženama na toj pozornici, ispričala je.

– Ali to nije bio fokus zašto smo bili tamo. I otišla bih od tamo s grčem u trbuhu, znajući da sam toliko više od onoga što se prikazivalo na pozornici. Posao je pokrivao moje račune. Imala sam prihode, bila sam član sindikata, imala sam zdravstveno osiguranje, bilo je super, ali smetalo me što su me tretirali kao prostitutku. Zaposlili su me samo zato što sam bila lijepa, rekla je i dodala kako se nada da će njezinu kći Lilibet ljudi prvenstveno cijeniti zbog uma, a ne ljepote.

Kolegica demantirala Meghan

Ubrzo nakon Meghaninih riječi oglasila se Claudia Jordan, koja je kao hostesa s Meghan radila u istom showu.

– Da budem jasna. Naravno da za ulogu hostese u showu treba biti lijep i izbor naravno ne ovisi nužno o intelektu, ali izvršni producenti svake emisije odabrali su pet duhovitih i pametnih cura kojima su dali mikrofone kako bi komunicirale s takmičarima. I sigurno nas nisu tretirali kao prostitutke. Zbog tog kviza sve smo dobile mnogo drugih prilika u show businessu, poručila je Jordan koja je danas zvijezda reality showa Real Housewives of Atlanta.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još