Niko nije savršen pa čak ni članovi kraljevske porodice: Neki od njih su strastveni pušači, a neki ne mogu odoljeti čokoladi

Piše: Azra

Foto: Instagram @theroyalfamily

Iako kraljevsku porodicu poučeni raznim bajkama često doživljavamo kao oličenje savršenog života, i oni su ljudi. Čovjek kao čovjek – pun je dobrih i loših strana, baš kao i članovi kraljevske porodice. Iako su svi skloni porocima, neki poroci gori su od drugih. A vidjeti njih kako su pokleknuli pred lošim navikama, zbilja je neuobičajeno.

Kraljica Camilla bila je strastveni pušač trideset godina, iako je navodno zauvijek ostavila cigarete kada se udala za svog supruga Charlesa, koji nije podržavao njezin porok. Isto zbog partnera, i princ Harry odustao je od pušenja kada je upoznao Meghan Markle. Čini se da ljubav ipak mijenja ljude!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Ipak, rekord među kraljevskim pušačima ipak drži princeza Margrethe. Preko drijemanja u krevetu do ranog prijepodneva do pijuckanja votke u podne, ležerni jutarnji rituali princeze Marget također su uključivali dvosatno čitanje novina u krevetu uz radio i pušenje do 60 cigareta dnevno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)

Princ William uživa u onome što mnogi vole – hrana pred televizijom! Tokom putovanja Ciprom otkrio je da Kate jako smeta ta njegova navika. Dok su razgledavali palaču, Kate je otkrila da je Williamova navika ‘prava noćna mora’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Najslađa od svih navika bila je ona kraljice Elizabete II – malo slatkog svaki dan. Pokojna kraljica bila je sklona posebnoj torti od čokoladnog biskvita i insistirala je da ju jede svaki dan. Bivši kraljevski kuhar jednom prilikom je čak rekao da je kraljica ovisna o čokoladi.

Izvor: Tportal.hr

(E.M.)

 

 

Pročitajte još