Dokumentarac o princu Harryju i Meghan Markle stiže prije nego što se očekivalo

Piše: Azra

Foto: Instagram @sussexroyal

Iako se nagađalo kako će dokumentarac, odnosno dokumentarna serija, princa Harryja i Meghan Markle ugledati svjetlo dana iduće godine, čini se da će stići na Netflix puno prije nego se očekivalo

Kako je objavio People, dokumentarac vojvode i vojvotkinje od Sussexa, pojavit će se na Netflixu prije očekivanog.

Zanimljiv dokumentarac koji svi iščekuju na popularnu streaming platformu stižu već u decembru, što je datum kojem se nije niko nadao.

Iako su reakcije na Netflixovu seriju „Kruna“ uzdrmale su izvršne direktore u streaming divu, do te tačke da su planirali odgoditi dokumentarce za iduću godinu, došlo je do velikog preokreta.

Meghan je još u oktobru u intervjuu za Variety između ostalog otkrila i što publika može očekivati u dokumentarnoj seriji o njima.

– Lijepo je moći nekome povjeriti našu priču, iskusnoj redateljici Liz Garbus čijem radu se dugo divim,  čak i ako to znači da možda neće biti onakva kako bismo je mi ispričali. Kad svoju priču povjeravamo nekom drugom, to znači da će priča proći kroz te druge ‘leće’ što je uvijek vrlo zanimljivo, rekla je.

Prošli je mjesec objavljeno da će Harryjevi memoari, Spare, biti objavljeni 10. januara, gotovo tačno tri godine od dana kada su on i Meghan objavili da se povlače sa svojih dužnosti kao zaposleni članovi kraljevske porodice.

Kad je Harryjeva autobiografija prvi put najavljena, princ je rekao da će to biti „prikaz života iz prve ruke koji je tačan i potpuno istinit“.

Očekuje se da će memoari pokriti prinčevo djetinjstvo do danas, uključujući vrijeme koje je proveo u Afganistanu u britanskoj vojsci te njegov sadašnji život supruga i oca.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti