Princ William prisustvovao vjenčanju svoje prve djevojke: Ostali su u dobrim odnosima

Piše: Azra

Princ William vikend je proveo sa starim prijateljima u Cotswold Hillsu. Princ od Walesa odlučio se pritajiti te prisustvovati vjenčanju bez posebnih protokola. Prošlog se vikenda udala Rose Farquhar, njegova bivša djevojka, za svog partnera Georgea Gemmella u crkvi St. Mary the Virgin u Tetburyju u Gloucestershireu.

Iako je mladenka malo zakasnila, nakon toga vjenčanje je prošlo poput prave zimske bajke. Mlada i njen otac na vjenčanje su stigli u automobilu, koji se prije ceremonije pokvario, no srećom ipak su stigli na ceremoniju.

-Bilo je to magično zimsko vjenčanje u snijegu. Mladenka i mladoženja su prošli kroz tunel koji su formirali gosti s prskalicama u zraku, prije nego su otišli svojim vintage Land Roverom. Cotswolds je tako predivan po snijegu, otkrio je izvor za People.

Da su članovi kraljevske porodice ostali u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnericama i partnerima pokazao je i ostatak društva. Okupila se cijela zlatna generacija Velike Britanije, pa je tako na svadbi bila još jedna bivša princa Williama Olivia Hunt, kao i njihovi prijatelji Jamie Murray Wells, Guy Pelly, Mark Tomlinson, Harry Meade, Natasha Rufus Isaacs te njen suprug Rupert Finch – koji je igrom slučaja i bivši dečko Kate Middleton.

Izvor: gloria.hr

(S.B.)

Pročitajte još