Praktičan i izbalansiran doručak za savršen početak dana

Piše: Marketing

Kažu da se po jutru dan poznaje i zato je važno da doručak bude kvalitetan i hranljiv, kako bismo imali dovoljno energije tokom čitavog dana. Nakon svakog obroka ključno je da se osjećamo lako i poletno tako da su Balans+ proizvodi idealan izbor koji će nam obezbijediti ravnotežu organizma i željeni osjećaj lakoće.

Nakon nekog vremena, na tržište se vratio i Imlek Balans+ obrok – čuven po jedinstvenom spoju žitarica, voća i jogurta. Od sada je Balans+ obrok u ponudi u novoj kartonskoj ambalaži i pakovanju od 330g, što predstavlja pravu mjeru za svaki izbalansiran obrok.

Balans+ obrok predstavlja idealnu opciju u situacijama kada nemamo vremena da spremimo doručak, prije posla ili prije treninga, jer je idealan za konzumaciju u pokretu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti