Jesenji favoriti: Champion i Ellesse kombinacije za urbani stil

Piše: Marketing

Započinjemo novu sezonu, sa novim Champion i Ellesse kombinacijama, koje možete nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama. Uz kombinacije ova dva brenda, pokrenite novi trend koji će postati sinonim urbanog i modernog sportskog stila.

Ove jeseni, udobne i autentične dukserice, donje dijelove trenerke i majice, koje se mogu kombinovati skoro za sve prilike, postaće modni trend i must have za sve one koji vole savremeni sportski stil.

Jednostavne Ellesse i Champion crno – bijele kombinacije za dame upotpuniće vaš jesenji izgled i biće idealna kombinacija za završavanje svakodnevnih obaveza.

Crvena Ellesse dukserica uz sivi donji dio trenerke, istovremeno i efektne i klasične, izdvojiće se u garderoberu urbanih momaka, po udobnosti i obezbijediće svu potrebnu mobilnost.

Champion kombinacije modernih boja izbrisaće granice između mode i savremenog sportskog stila, a muškarcima će postati omiljena jesenja kombinacija.

Uz odlične cijene Champion i Ellesse kompleta, možete da kreirate i izrazite svoj stil, a najnovije kombinacije po specijalnim cijenima možete pronaći u najbližoj Sport Vison radnji.

Pročitajte još