Sa Aksom je sve jednostavnije, brže i ljepše

Piše: Marketing

Ove subote Mostar je postao bogatiji za još jednu prodavnicu koja će usrećiti sve roditelje. Novootvorena Aksa u TC Plaza je jedinstven trgovinski lanac koji pruža nezaboravan doživljaj kupovine – sve ćete pronaći na jednom mjestu!

Na dan otvaranja, najmlađi Mostarci su imali priliku da uživaju u plesu, crtanju i druženju sa omiljenim animiranim likovima, uz pregršt balona i nagrada. Za to vrijeme, roditelji su mogli da se upoznaju sa bogatom ponudom koju im Aksa pruža, jer tu je baš sve ono što je  neophodno za njihove najdraže – od rođenja pa do prvih školskih dana.

Ovog vikenda su obezbjeđeni popusti od 20 % na kolica, autosjedalice, odjeću, igračke kao i na odabranu opremu za bebe. Ono što Aksu odlikuje je bogat asortiman, ali i nastojanje da kupcima ponudi i što pristupačnije cijene. Pored pomenute akcije povodom otvaranja, aktuelne su i redovne akcije svakog mjeseca.

Svake sedmice mislimo o vašem budžetu i baš zato postoje odabrani proizvodi koji se nalaze po super cijenama u super sedmici. Više o tome možete pročitati na linku: https://www.aksabih.ba/proizvodi/super-sedmica-06-2021 https://www.aksabih.ba/proizvodi/super-sedmica-06-2021

Nove okolnosti u kojima se svijet našao, natjerali su nas da se okrenemo online- kupovini, a Aksa je tu da vam pruži mnoge pogodnosti ako se odlučite za ovaj vid nabavke neophodnog za vaše dijete. Sve što vašoj bebi treba, pronađete preko našeg web šopa: https://www.aksabih.ba

Moderni dizajn web stranice i navigacija robe po kategorijama olakšavaju vam kupovinu i štede vrijeme, a uz sve to je najlakši način da ostanete u toku sa svim akcijama i popustima.

Aksa, kao društveno odgovorna kompanija, želi da pokaže da je briga o najmlađima naš prioritet, a njihovo zdravo i srećno odrastanje naš zajednički cilj. U to ime, svaka novorođena beba će biti darovana poklon paketom dobrodošlice i vaučerom za kupovinu u Aksa radnjama.

Tradicija duga već 27 godina je iza nas i nadamo se da ćemo opravdati i vaše povjerenje! Radujemo se što ćemo biti dio vaših najljepših trenutaka!

 

 

  1. Danas ste otvorili vrata još jedne Aksa prodavnice u BiH, koja su to po redu?

Tamara (regionalni menadzer Aksa BiH): Upravo tako. Aksa je danas otvorila vrata našim dragim građanima Mostara. Ovo je četvrta Aksa u Bosni i Hercegovini i jako smo srećni zbog toga. Hercegovina je nekako posebna regija, puna divnih ljudi i mislimo da joj nedostaje jedna ovakva prodavnica bebi opreme. Cilj nam je da Aksa postane omiljeno mjesto za kupovinu stvari za bebe u ovoj regiji.

  1. Poznati ste po tome da mnogo ulažete u ljude, u mlade majke i trudite se da im olakšate njihove prve dane sa bebom, možete nam reći nešto više o tome?

Tamara (regionalni menadzer Aksa BiH): Djeca su ukras svijeta, pružaju nam vjeru i nadu u bolju budućnost, a naša je obaveza i odgovornost da o njima brinemo, najbolje što možemo. Aksa je tu od njihovih prvih trenutaka i s toga svim mamama, koje su se porodile u ovoj godini poklanjamo baby paket sa neophodnim stvarčicama za bebe i poklon bon koji mogu iskoristiti u našoj radnji. Želimo da im olakšamo koliko možemo u ovoj teškoj situaciji u kojoj se svi nalazimo. Sve što treba da urade jeste da ponesu svoju ličnu kartu i rodni list bebice i mogu odmah da preuzmu svoj paket. Želimo da se nove mame osjećaju voljeno uz nas.

  1. Šta je to što se danas dešava u Aksi?

Tamara (regionalni menadzer Aksa BiH): danas otvaramo vrata nove Akse i pripremili smo zaista dobre akcijske cijene tim povodom. Tako danas i sutra naši dragi kupci mogu da pronađu kolica, auto sjedišta, igračke i odjeću po sniženim cijenama 20% na sve artikle. Pored toga imamo proizvod Puerri trio system  Diamond koji je snižen 40%. Pripremili smo i zabavni sadržaj za one koje najviše volimo, naše mališane, te oni mogu da se zabavljaju sa likovima iz njihovih omiljenih crtića, klovnom i oslikavaju lice, dok njihovi roditelji razgledaju ili kupuju ono što im je potrebno.

 

  1. Kakav asortiman nudite u vašoj novoj prodavnici?

Tamara (regionalni menadzer Aksa BiH): Na jednom mjestu su najpoznatiji brendovi za djecu (Chicco, Cybex, 4Moms, Graco, Avent, Hipp,Kosili, Violeta,Lego, Fisher Price…), a zadovoljstvo nam je da ćete u našim prodavnicama pronaći sve, od neophodne njege, kozmetike, opreme, ishrane, garderobe, pa do onog za dječicu najdražeg – igračaka. Na  jednom mjestu možete pronaći sve što je potrebno jednoj mami i njenoj bebi od samog rođenja bebe pa sve do školskog uzrasta. Takođe za naše kupce često organizujemo i redovne akcije i posebne akcije i ovim putem ih pozivam da nam se pridruže na našim FB i IG stranicama, kako bi bili u toku sa specijalnim ponudama koje im nudimo. Protekle sedmice smo organizovali giveaway i poklonili jedna kolica – Puerri trio sistem Diamond i sa našim medijskim partnerom, 4 Mums ljuljašku našim dragim pratiocima na mrežama, tako da ćemo se sigurno opet uskoro igrati i pokloniti još neke proizvode.

  1. Da li imate u planu otvaranje još neke prodavnice u BIH?

Tamara (regionalni menadzer Aksa BiH): Slušamo želje naših kupaca. Otvorili smo online prodavnicu i imamo mnogo narudžbi iz raznih krajeva BiH, što nas jako veseli, jer vidimo da veliki broj potrošači već bira Aksu. Želimo da slušamo njihove potrebe i sljedeće otvaranje bi moglo da bude uskoro, nećemo još otkrivati lokaciju.

Želimo da Aksa bude njihov izbor, za jedinstveno, sretno i sigurno djetinjstvo za njihovu dječicu. Na ukazano povjerenje ćemo odgovoriti kvalitetnom i odgovornom brigom o njihovim mališanima!

Iskusno od prvog dana.

Vaša Aksa

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti