Ekskluzivno smo zavirili u novu JYSK-ovu kolekciju baštenskih artikala za proljeće/ljeto 2021.

Piše: Marketing

Nova JYSK kolekcija za proljeće/ljeto 2021. ima sve što nam treba na našim terasama i balkonima

JYSK-ove prodavnice upravo su ovih dana dobile novi izgled za proljeće/ljeto 2021. Predstavljeni su novi komadi baštenskog namještaja koji će biti svakodnevnica naših terasa i balkona u narednim mjesecima.

Ova danska kompanija istovremeno je predstavila i trend koji će se pratiti na sceni uređenja eksterijera u predstojećoj sezoni.

U našoj potrebi za isključenjem i mirom, tema INFUSION miješa najbolje elemente iz prirode. Dizajn imitira prirodu, sjedinjujući sirove teksture i organske forme.  Životni prostori pretvaraju se u tiha mjesta pružajući distancu i mir daleko od užurbanosti svakodnevnog života. U našoj okolini tražimo stvari koje možemo dotaknuti i osjetiti kako bismo se sjedinili sa njom.

Drvo se nalazi u centru, a upotrebom recikliranih materijala dobija blažu, nježniju formu. Prepoznatljiva je dominacija ručnog rada sa izraženom strukturom i popularan craft izgled na skandinavski način.

Boje su inspirisane prirodnim elementima kao što su zemlja, voda i nebo. Dominiraju nijanse plave i zelene boje, koje podsjećaju na skandinavsko ljeto, dok zemljani tonovi pružaju utisak realističnosti.

 

Očekuju nas funkcionalni komadi za uštedu prostora i moderna održiva rješenja, koja pružaju i upečatljiv ambijent za pravi HYGGE na otvorenom.

Više inspiracije pronađite na jysk.ba.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti