Tajna savršene kože skriva se upravo u šolji vašeg omiljenog napitka!

Piše: Marketing

U asortimanu Naturavita čajeva pronašli smo niz vrhunskih kombinacija koje obiluju super sastojcima za našu kožu. U nastavku pročitaj zašto je, osim kremica i seruma, upravo čaj naš must have za savršenu kožu.

U šolji čaja kojeg obožavamo u svako doba dana, nalazi se niz aktivnih sastojaka prirodnog porijekla. Bilo da ste obožavateljica zelenog, biljnog ili voćnog čaja, ovaj zdravi napitak blagotvorno djeluje na naš cijeli organizam, a mnoge od prirodnih molekula kojima obiluje šolja čaja obožava i naša koža.

Zeleni čaj kao saveznik u borbi protiv akni

Zeleni čaj ne naziva se bez razloga super hranom. Njegova antioksidativna djelovanja prepoznata su kroz stoljeća te je upravo zeleni čaj jedan od najkonzumiranijih čajeva u cijelom svijetu. Zeleni čaj sadrži kofein što ga čini idealnim jutarnjim napitkom kada želimo razbistriti glavu i trebamo pomoć u prikrivanju znakova neprospavane noći kao što su tamni podočnjaci. Osim kofeina, tu su i protuupalna svojstva što ga čini idealnim saveznikom u borbi protiv akni i ostalih upalnih procesa na našoj koži.

Antioksidativna svojstva zelenog čaja imaju blagotvoran učinak i na sprječavanje znakova starosti, i to tako da će redovno konzumiranje zelenog čaja povećati elastičnost kože te pomoći koži da se obnovi nakon štete nastale izlaganjem suncu.

Čaj od kamilice osim kao napitak, koži pomaže i kao tonik

Povoljno djelovanje na našu kožu pronaći ćemo i u biljnom čaju. Kamilica, čaj koji pijemo od malena, prava je riznica blagotvornih sastojaka koji će nam pomoći u borbi protiv problematične kože. Osim što se pijenjem čaja od kamilice hidratiziramo i smanjujemo upalne procese u organizmu, blagu kamilicu možemo nanijeti direktno na kožu kao tonik koji će nam pomoći u borbi protiv akni, natečenosti i iritacije te ubrzati zarastanje ožiljaka. Zato, kada popijete svoju šolju čaja od kamilice, nipošto ne bacajte vrećice već ih iskoristite kao prirodni tretman za svoju kožu.

Usporite starenje kože uz acai bobice

Čaj od acai bobica još je jedan ukusan način za postizanje savršene kože. Ove malene bobice prave su antioksidans bombe bogate flavonoidima i polifenolima, a tu su i lipidi te moćan vitamin A. Zbog ovih sastojaka Naturavita čaj od acai bobica i malina pravi je izbor za sprječavanje starenja kože, borbu protiv borica i gubitka kolagena i elastičnosti.

U Naturavita čajevima pronađite najbolje djelovanje za svoju kožu. Uživajte u šolji čaja i brojnim blagotvornim učincima na kožu, bilo da se želite riješiti akni, povećati elastičnost i hidrataciju svoje kože – u Naturavitinom asortimanu pronađite najukusnije rješenje za svoju savršenu kožu.

Nagrađeni okusi i nova, biorazgradiva ambalaža Naturavita čajeva

U kategoriji “čaj”, Naturavita je nedavno za čak dva svoja čaja osvojila Superior Taste Award medalje koje International Taste Institute svake godine dijeli najboljim prehrambenim proizvodima na svijetu. Nagrađeni su okusi Naranča, cimet i kurkuma te Đumbir limun.

Naturavita je prošle godine predstavila redizajn čajeva cjelokupnog asortimana, a velika novost je i to da su svi čajevi od sada pakirani u biorazgradivu ambalažu. Kutijice su od papira, od sada bez celofana, dok su filtar vrećice pojedinačno upakirane u nove, papirnate aroma omotače koji čuvaju svježinu okusa, mirisa te učinkovitost samog napitka.

Brend Naturavita dio je Spider grupe iz Pitomače, iz porodice koja godinama, vođena strašću, njeguje ekološku proizvodnju na vlastitim površinama i drži najviše standarde kvalitete u proizvodnji ljekovitih čajeva, a asortiman Naturavite čine i voćni, biljni, rinfuzni i funkcionalni čajevi.

Ponudu istraži na www.caj.hr.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti