Uz Deichmann međusezonska sniženja, nikad povoljnije do idealne proljetne obuće!

Piše: Marketing

Međusezonska sniženja u sve Deichmann trgovine stižu 21. aprila i trajat će do 5. maja uz do 50% niže cijene obuće top marki poput Adidas, Nike, Fila i mnogih drugih. U svim Deichmann trgovinama moći ćete pronaći više od 500 artikala snižene cijene!

 

April nam i ove godine donosi najtraženija međusezonska sniženja – ona omiljene destinacije za kupovinu obuće za cijelu porodicu – Deichmanna. Tako ćemo od 21. aprila do 5. maja u Deichmannu pronaći snižene cijene čak 500 premium modela sportske obuće za žene, muškarce i djecu, modnih cipela za sve uzraste, ali i mnoštvo modnih dodataka kao što su torbice i ruksaci.

Aktivni i u trendu – najljepši modeli sportske obuće uz popust do 50%

Deichmann je oduvijek mjesto broj 1 za kupnju obuće top marki kao što su Adidas, Nike, Puma po najpristupačnijim cijenama na tržištu, a sada ćete navedene marke pronaći uz dodatne popuste od 30% do 50%. Valja napomenuti kako sniženja ovog aprila donose niže cijene upravo sezonskih artikala, što znači da ćete u Deichmann trgovinama za sebe i cijelu porodicu pronaći idealne patike za nadolazeću sezonu proljeće i ljeto.

 

Birajte između najtrendi modela ovog proljeća – od svakodnevnih patika u klasičnoj bijeloj i ženstvenih trendi modela u pastelnim bojama, pa sve do modernih sportskih modela patika za trening ili obuće za planinarenje – Deichmann nudi sve varijante sportske obuće za sve uzraste.

Nikad povoljnije do klasične elegancije

Pored sportske obuće, u Deichmann asortimanu pronađi i najljepše sezonske modele cipela za žene, muškarce i djecu.

Za žene Deichmann u ponudi ima najmodernije modele potpetica – od elegantnih potpetica do popularnih block peta u raznim stilovima, a tu su i ravne cipele poput balerinki i oksfordica za najudobnije trendy proljetne outfite. Savršenu proljetnu kombinaciju zaokružite pripadajućim modnim dodatcima – u Deichmannu ćete tako pronaći i širok izbor torbica i ruksaka raznih veličina.

Cipele za muškarce također dolaze u raznim stilovima, bojama i uz širok izbor materijala i dostupnih veličina za najjednostavniju i najpovoljniju kupnju. Bez obzira koji stil birate ove sezone – Deichmann međusezonski popusti odnose se i na najljepše modele proljetne muške obuće.

Kao i uvijek, Deichmann je i omiljeno mjesto za kupovinu dječje obuće jer po prihvatljivoj cijeni nudi najkvalitetniju obuću za djevojčice i dječake svih uzrasta.

Proljeće je ljepše kada u suncu možemo uživati uz novi par cipela, a uz Deichmann međusezonska sniženja idealan par cipela dolazi uz najpovoljniju cijenu i vrhunsku kvalitetu.

Modele na međusezonskom popustu pronaći ćete u svim Deichmann trgovinama, a razgledati ih možete putem linka: https://www.deichmann.com/BA/hr/shop/midseason.cat

 

Pročitajte još