Klinika za vantjelesnu oplodnju Medico-S nudi besplatne online konsultacije

Piše: Marketing

O okviru online konsultacija parovima su na raspolaganju stručnjaci reproduktivne medicine klinike Medico-S, članice grupacije Pronatal, inače vodeće klinike za procedure vantjelesne oplodnje u BiH.

Te konsultacije podrazumjevaju razgovor sa pacijentima, pregled postojećih nalaza i preporuku za dalju dijagnostiku i liječenje, odnosno pripremu za dolazak u kliniku.

Kolika je prednost ovakvog načina rada najbolje znaju bračni par iz Dubaija Kristina Milojević i Marko Nikodijević, koji već 15 godina žive i rade u inostranstvu. Prije dolaska u kliniku Medico-S od stručnog tima saznali su sve neophodne informacije koje su im pomogle u pripremi za jednu od najvećih životnih bitaka – borbi za potomstvo.

„U potrazi za klinikom u kojoj bismo se liječili, ustanovili smo da većini ustanova kojima samo se obraćali nedostaje  ažurnost u komuniciranju, te nismo uspjeli da dobijemo ni osnovne informacije mailom, pa čak ni telefonom“, kaže Kristina naglašavajući da je sa klinikom Medico-S uspostavila kontakt putem lajv četa na sajtu i da je nakon desetak minuta od poruke koju je poslala preusmjerena na direktnu komunikaciju sa medicinskim timom.

„Zaista je sjajno što postoji mogućnost online konsultacija. Meni je potpuno jasno da niko ne može da vas liječi mailom ili telefonom, ali je zaista neophodno pojednostaviti proceduru kako bi pacijenti na što jednostavniji način dobili sve potrebne informacije.  Svjesni smo da je problem sa kojim se suočavamo suprug i ja težek, ovakav pristup nam je pomogao da sve ovo lakše prebrodimo“, naglasila je Kristina.

Nakon početnih online konsultacija, uz koordinaciju Medico-S tima, Milenkovići su unaprijed dobili kompletan plan liječenja tako da su mogli da isplaniraju svoj dolazak i boravak u našoj zemlji.

„Ni ja ni suprug nismo osjetili neki pritisak. Za sve što nam je trebalo zajednički smo našli rešenje. Klinika nam je čak pomogla i da nađemo smeštaj, a osoblje je bilo toliko ljubazno da smo dobili i turističke preporuke. Zaista je celi tim učinio sve da se u ovome što prolazimo osjećamo mnogo bolje“, zaključila je Kristina.

Da biste zakazali online konsultacije možete nam pisati putem kontakt formulara na sajtu, pozivom na broj telefona 051 232 100 ili porukom u inbox zvaničnih društvenih mreža klinike Medico-S.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti