Šta je to što vas prvenstveno privuče kod partnera?

Piše: Marketing

Naš s.Oliver mirisni par

U dvoje je sve ljepše!

Š T A   JE  T O   Š T O   V A S   PR VENS TVENO PRIV UČE K OD  P AR TNERA ?

Sigurni smo da je jedna od prvih miris, parfem koji nosi. Jer to je nešto što nam zauvijek ostane u sjećanju i pamćenju,  a još bolje mirisati na tu osobu nakon sastanka.

Međutim, pronaći pravi miris za sebe ili voljenu osobu nije tako jednostavno. s.Oliver brend nudi mirisne parove najljepših i najnježnijih mirisnih nota za Vas i Vašu/eg partnericu/a. Iz tog razloga nova kampanja nosi naziv “Naš s.Oliver mirisni par”. Želimo Vas provesti kroz priču ljubavi, jer u dvoje je sve jednostavnije. Kroz kampanju ćemo Vas upoznati sa s.Oliver mirisnim parovima različitih linija iz Red Label i Black Label linije koje kriju različite mirisne note,  pa baš iz toga razloga možete pronaći nešto za sebe i partnera/icu sigurno!

BLACK LABEL

 

Black Label linija je kreirana sa posebnom pažnjom za elegantnu sofisticiranost i posebne trenutke koje dijelimo sa našim najbližim osobama.

Bilo da se spremate za romantičnu večeru ili šetnju, ili želite uploviti u najdublje tajne vaše omiljene osobe, mirisne linije poput For Her/For Him, Selection Woman/Man, Follow Your Soul ili možda Black Label For Her/For Him pružit će vam neodoljivo iskustvo mirisa

koji ćete uvijek pamtiti.

 

RED LABEL

 

Red Label linija mirisa nudi širok dijapazon classy i casual mirisnih nota koje mogu biti uz Vas u dnevnoj varijanti, na izletu, pikniku ili čak kroz radni dan. Neke od  linija unutar ove grupe su Your Moment, Pure Sense, So Pure Man/Woman, a svaka  je dostupna u muškoj i ženskoj varijanti.

 

Naš s.Oliver mirisni par

s.Oliver mirisne note potražite u dm  i cm drogerijama, a u toku kampanje

pripremili smo niz različitih aktivnosti da Vam predstavimo i približimo mirisne note s.Oliver mirisa, a uz to i odlične popuste.

Pročitajte još