Nova kolekcija Tommy Hilfiger donosi vodeće jesenje trendove na jednom mjestu

Piše: Marketing

Besprijekorni krojevi, klasične siluete i preppy vajb – sve ono zbog čega volimo Tommy Hilfiger i ove sezone je u fokusu modne vizije brenda.

U novoj kolekciji za jesen/zimu Tommy Hilfiger ostao je vjeran klasičnom američkom stilu, uz osvježenje koje donose inovativne teksture i logomanični trend, kao apsolutni imperativ sezone. Prepoznatljivi logo prožet je kroz kolekciju na različite načine, bilo da se radi o imenu brenda apliciranom na odjeći ili pak upečatljivom, stiliziranom amblemu na obući. Preovladava prepoznatljiva paleta boja – bijela, plava i crvena, u kontrastu sa jakim nijansama žute.

Okosnicu kolekcije čine kaputi savršenog kroja, izrađeni od luksuznih materijala poput vune i kašmira, kao i puffer jakne koje pružaju dozu sportskog šika. Funkcionalne, tople i udobne, idealne su za stvaranje najefektnijih jesenjih modnih kombinacija.

U kolekciji se mogu pronaći i omiljeni klasici kao što su dukserice sa kapuljačom, meki džemperi idealni za slojevito oblačenje, famerice od tamnog teksasa, kao i košulje sa primjesom retro stila.

Pažnju privlači asortiman torbi različitih veličina i oblika, od modela oko struka i rančeva, do mini torbica koje su praktične, ali i nosive u svim prilikama. Dizajn se fokusira na čiste linije koje su naglašene atraktivnim dezenima i metalnim detaljima.

Istražite kolekciju i online na webshopu fashionandfriends.com ili Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti