Tiramisu, Crème Brûlée ili Panna Cotta? Odaberite svoju omiljenu punjenu čokoladu iz E.Wedel!

Piše: Marketing

E.Wedel čokoladni proizvodi oduševljavaju svojim nježnim okusom od druge polovine 19. stoljeća do danas. Njihova tajna sastoji se u najkvalitetnijim sastojcima i tradicionalnoj recepturi koju su prenijeli originalni vlasnici. Zahvaljujući iskustvu čokoladara, možemo uživati u njihovom ukusu i otkrivati nove proizvode. Isprobajte nove proizvode i odaberite svoj omiljeni okus punjene čokolade iz E.Wedel-a, koja će vam pružiti slatki užitak!

Tradicionalni recept originalne Wedel čokolade

Tajna originalne Wedel čokolade, prisutne u svim E.Wedel proizvodima, je odličan kvalitet sastojaka. Posebno se koristi kakao iz Gane koji čokoladi daje intenzivan okus i aromu. Vrhunski čokoladari E. Wedela zaslužni su za očuvanje tradicije Wedel proizvoda i kontinuirani razvoj portfelja kompanije. Oni prate jedinstveni okus originalne Wedel čokolade i već godinama štite recepturu i proizvodnju svake pločice. Primjenjuju tradicionalne recepte prvih vlasnika E.Wedela, koji su ostali nepromijenjeni 170 godina.

Originalni okusi punjenih čokolada

E.Wedel čokolade nisu samo klasične mliječne, crne ili bijele čokolade. Široka ponuda uključuje i punjene čokolade, sa aditivima ili u premium verziji. Portfolio punjenih čokolada je posebno širok – novi okusi često su inspirirani kultnim desertima ili voćem iz različitih dijelova svijeta. Između ostalih, možemo izdvojiti tamnu čokoladu s okusom tiramisua. Idealan je izbor za ljubitelje tradicionalnog italijanskog deserta.
Ista čokolada je dostupna i sa kultnim filom začinjenim francuskom popularnom poslasticom – Crème Brûlée, kremasti fil od vanile sa dodatkom karamela, preliven originalnom Wedel crnom čokoladom pravi je užitak za sva čula. Još jedan zanimljiv prijedlog je verzija sa Panna Cotta punjenjem. Kombinacija je delikatnog ukusa kreme i intenzivnog sosa od malina. Jedinstveni okus ove vrste čokolade rezultat je dvije različite vrste punjenja, koje su prekrivene slojem originalne tamne čokolade iz Wedela. Ova savršena kombinacija pružit će vam nesvakidašnji užitak – možete odabrati tradicionalnu pločicu od 100g ili veću do 290g, koja je savršena za dijeljenje sa najmilijima.

Proizvodi E.Wedel dostupni su u odabranim trgovinama, kao što su Belamionix Doo, Amko Komerc Doo ili Best Doo u cijeloj zemlji. U odabranim radnjama naći ćete klasične čokolade – 64% tamne, klasične ili jake mliječne, te karamelu ili mliječnu sa orasima. Dostupne su i punjene čokolade – i crne i mliječne sa Tiramisu, Panna Cotta, Crème Brûlée ili Toffee punjenjem.

Pročitajte još