Tommy Hilfiger kolekcija donosi najbolje outfite za hladnije vrijeme

Piše: Marketing

Klasika je uvijek u modi, crna i plava u svim nijansama, protkane jesenjim tonovima crvene, narandžaste i žute, služe da nas podsjete kako nikada ne smijemo odstupiti od svoje istinske prirode, ali da ipak svakog dana moramo biti spremne da prihvatimo nove izazove. Zato je Tommy Hilfiger pripremio liniju odjeće, obuće i aksesoara akcentovane detaljima u boji, a koja je prepoznatljiva po visokom kvalitetu, izvanrednim performansama i klasičnom stilu, koji nikada ne izlazi iz mode.
Dugačke zimske haljine bit će pravi izbor za hladnije dane, dužina će taman biti dovoljna da vam ne bude hladno, dok će njihova estetika učiniti da uvijek izgledate stilizovano.


monogram haljina lepršava haljina cvetna haljina

Džemperi sa monogramom, košulje sa cvjetnim printom, kao i svevremenski karirani komadi – dokaz su da se elegancija i streetwear mogu kombinovati u svim mogućim prilikama. Na iste odvažne kombinacije poziva i linija obuće i aksesoara poput svilenih marama, kaiševa, torbica i neizostavnih kapa za hladnije dane, koje će upotpuniti savršeni jesenji look, a istovremeno obezbijediti prijekopotrebnu toplinu i ušuškanost.


džemper sa monogramom široke pantalone teddy kaput kapa kožne čizme

Nove modele iz Tommy Hilfiger linije možete pronaći u Tommy Hilfiger i Fashion&Friends prodavnicama u tržnom centru Delta Planet u Banjaluci, kao i na online šopu fashionandfriends.com. 

Pročitajte još