Oriflame vodič kroz praznične poklone

Piše: Marketing

Najljepše doba godine ponekad može biti prilično izazovno. Vrijeme leti kada imate puno toga za obaviti. Iako su vam novogodišnji pokloni za najdraže vjerovatno na vrhu liste za kupovinu, lako je izgubiti se u svemu što treba pripremiti za praznike. Ako trebate pomoć, na pravom ste mjestu! Oriflame je pripremio last-minute vodič kroz praznične poklone. Pogledajte ideje i pronađite savršene poklone za vaše najdraže.

Divine Exclusive set
Postoje žene koje privuku pažnju samom svojom pojavom. Ako imate sreće da poznajete jednu takvu ženu, poklonite joj set koji će joj pomoći da dodatno naglasi svoju blistavost. U Divine Exclusive parfemskoj vodi može uživati tokom cijelog dana, a mirisna krema će predivno njegovati njenu kožu.

Giordani Gold: tekući puder, ruž za usne + ogledalce
Šta bi bio savršeni poklon za obožavateljicu make-upa? Vjerujte nam, ne možete pogriješiti s ovim klasičnim duetom – tekućim puderom i ružem za usne. Ne zaboravite dodati i elegantno ogledalce koje će uvijek moći imati uz sebe za sitne popravke make-upa.

Norrsken Precious Spinel kolekcija
Sada je vrijeme za poklon koji će razveseliti svaku ženu koja vjeruje da je ljepota u detaljima. A tokom praznika ti detalji trebaju biti što glamurozniji! Norrsken Precious Spinel kolekcija je savršen novogodišnji poklon za nju.

NovAge set
Njega lica je najbolje što sebi možete pokloniti. A uz NovAge setove možete pokloniti trenutke njege i onima koje volite. Ovom idejom za darivanje pokazujete da vam je stalo do nekoga i, što je najbolje, – setove možete prilagoditi individualnim potrebama – odaberite set prema tipu kože, dobi i izazovima.

Ascendant Intense parfemska voda
Koji je najbolji poklon za pravog muškarca? Miris koji odražava njegovu muževnost i potiče samopouzdanje. Ovaj svježi spoj toplih orijentalnih, začinskih nota pomoći će mu da uzdigne svoju snagu i muževnost na još intenzivniji nivo.

Modni dodaci za njega
Tko god kaže da muškarci ne vole modne dodatke, ne poznaje dobro moderne muškarce. Elegantni šal ili sat pametnog dizajna su pokloni koji nikada ne izlaze iz mode. Savršeno će odgovarati profinjenom muškarcu jednako kao i onom koji više voli ležeran stil.

Oriflame je kozmetička kompanija kao nijedna druga. Već pune 54. godine prodaje i distribuira proizvode u više od 60 zemalja, uključujući i Bosnu i Hercegovinu, gdje uspješno posluje već 23 godine. Oriflame omogućava ljudima iz cijelog svijeta da slave svoju ljepotu i ostvaruju svoje snove! Aktuelni katalog možete pogledati putem linka.

Pročitajte još