Anew Dual Eye kreme sa Protinolom brišu tragove umora s lica

Piše: Redakcija

Otkako je kompanija Avon uvela revolucionarni ProtinolTM, ne prestaje da nas iznenađuje novitetima. Ovog puta, svoje poznate Anew skin-care proizvode obogaćuje Protinolomtm i predstavlja – Dual Eye Lifting tretman i Dual Eye korektor za tamne podočnjake sa Protinolomtm koji podmlađuju predio oko očiju za samo 48 sati*.

Višestruko nagrađivani, nosilac prestižne Edison nagrade – Protinoltm, pospješuje dva tipa kolagena koji hidratizuju kožu, smanjuju podočnjake i natečenost, i na taj način se bore protiv znakova starenja.

Uz Dual Eye korektor sa Protinolomtm tamni podočnjaci, otečenost i sijenke oko očiju, počinju da se povlače već nakon 48 sati. Ovaj korektor sastoji se od gela za neutralizaciju podočnjaka i kreme za korekciju tena, a formulisan je sa antioksidansima i ekstraktom morskih algi. Dual Eye korektor, korišten dva puta dnevno, ujutru i uveče, umanjuje tamne i crvene fleke i izgled diskoloracije, što je potvrdilo i 92% ispitanika**.

Dual Eye Lifting tretman za zatezanje kapaka, sačinjen je od kreme bez ulja i laganog gela, koji u sebi kriju aminokiseline i kofein. Ova dvofazna formula pospješuje hidrataciju i koži oko očiju daje zategnutiji i čvršći izgled.

– Dvofazne Anew kreme sa Protinolomtm važno je koristiti dva puta dnevno, kako bi se vidio pun efekat liftinga, zatezanja kože i ublažavanje crnih krugova oko očiju. Koža ispod očiju je veoma delikatna, te je kreme potrebno nanositi nježnim pokretima jagodica prstiju. Neophodno je voditi računa da kožu u ovom prijedelu ne rastežete, izjavila je Šejla Korjenić PR specijalista Avon kompanije u Bosni i Hercegovini.

Anew Dual Eye kreme sa Protinolomtm  dostupne su u Avon brošuri od 1. januara po cijeni od 13,90 svaka.

Kako bi vaše njega lica bila potpuna tokom januara mjeseca u Avon brošuri na ponudi su i posebne Anew Skin Reset ampule u kojima je po prvi put korištena Avon Protinol tehnologija. U samo 7 dana vraćaju kolagen koji je izgubljen tokom 7 godina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti