Snažan imunitet je važniji nego ikad

Ova godina je kao i prošla od samog je početka drugačija, s puno više neizvjesnosti i brige za naše i zdravlje naših najbližih. Zbog pandemije i novih virusa izuzetno je važno održavati naš organizam zdravim. Nikome nije u interesu imati oslabljen imunitet i organizam podložniji virusnim zarazama

Piše: Marketing

Briga za otpornost našeg organizma zbog pandemije rezultirala je većim interesom za suplementima koji imaju dokazan pozitivan utjecaj na funkciju imuniteta. Provjerili smo što se u apotekama traži, izbor je velik, ali ipak se jedan proizvod primjetno razlikuje od ostalih.
TRAŽENI PROIZVODI ZA IMUNITET
Imunosal proizvodi za imunitet su jedni od najpoznatijih i svakako među najtraženijim proizvodima u apotekama. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je Imunosal evropski proizvod nastao suradnjom manjih firmi iz regiona. Proizvodi se u Hrvatskoj i Njemačkoj, a uspio je istisnuti s polica čak i poznate farmaceutske brendove za imunitet.
PROVJERENI SASTOJCI I DOKAZANA UČINKOVITOST
Odgovor na pitanje zašto je Imunosal tako tražen nalazi se u odličnoj kombinaciji aktivnih sastojaka koje možete dobiti po povoljnoj cijeni. Naime, Imunosal proizvodi sadrže provjerene nutrijente koji dokazano pomažu normalnoj funkciji imunološkog sustava što je potvrdila i Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA). Među sastojcima posebno se ističe visokopročišćeni beta-glukan, ali tu su i vitamini, esencijalni minerali i za energiju jako važan koenzim Q10.

Drugim riječima, u jednom proizvodu dobijete odlično izbalansiranu mješavinu nutrijenata kojima svojem organizmu pomažete u jačanju i održavanju imuniteta. Imunosal linija se trenutno sastoji od 8 proizvoda namijenjenih različitim potrebama kao i životnoj dobi. Najpoznatiji i najtraženiji proizvod su svakako Imunosal kapsule koje se ističu sa čak 900 mg beta-glukana u dnevnoj dozi.
ZA SVE GENERACIJE
Za stariju populaciju u ponudi su Imunosal Senior kapsule kod kojih je povećana količina koenzima Q10 važnog upravo u zrelim godinama kad ga naš organizam ne proizvodi dovoljno. Za one najmlađe tu je Imunosal Junior sirup, a za školarce Imunosal tekući suplement. Oba proizvoda za djecu su odličnog voćnog okusa koji djeca obožavaju.
ZA ONE KOJI VOLE VITAMIN C
Imunosal C-1000 kapsule nastale su zbog potražnje kupaca za snažnim vitaminom C, ali koji dolazi u kombinaciji s pojačanim dozama i ostalih vitamina. Tako Imunosal C-1000 sadrži uz 1000 mg vitamina C u dnevnoj dozi još i 10 vitamina te cink, selen i željezo. Za one koji ne vole multivitamine konzumirati u kapsulama, tu su i Imunosal šumeće tablete s okusom naranče. Dovoljno je jednu tabletu otopiti u čaši vode da se dobije ukusni napitak koji nas opskrbljuje vitaminima za cijeli dan.
NOVI IMUNOSAL DIREKT
Najnoviji proizvod u liniji je Imunosal Direkt u vrećicama koji je idealan dnevni suplement za imunitet za one koji ne vole kapsule ili nemaju pri ruci čašu vode jer je vrlo praktičan za svakodnevnu upotrebu na poslu, na putu i kod sportaša. Sipa se direktno u usta gdje se i otapa. Ima brzo djelovanje, a dio sastojaka počinje se apsorbirati već u ustima.
Sve proizvode možete potražiti u apotekama, a više informacija o proizvodima na www.imunosal.ba.

Pročitajte još